Tämän hetken suosittuja tietokonepelejä

Erilaisten pelien kirjo on tällä hetkellä ehkä suurempi kuin koskaan. Tarjolla on perinteisiä konsolipelejä, esim. Playstations ja Xbox-alustalle, sekä tietysti tietokoneella pelattavia pc-pelejä. Luonnollisesti pelejä on eniten Windows-alustalle, mutta niitä löytyy myös Linuxille ja Mac-koneille. Tämän lisäksi tarjolla on mobiilipelejä, jotka soveltuvat älypuhelimille ja tablet-laitteille.

Eräs PC-pelien tämän hetken suuri vetonaula on monen pelaajan pelit, joissa pelaajat kuuluvat tiimeihin. Eli pelissä käytännössä tiimit kilpailevat keskenään. Yksi tällainen suosittu peli on esimerkiksi League of Legends, johon osallistuvat mm. kuuluisimmat pohjois-eurooppalaiset pelitiimit. Voit lukea tällä blogisivulla lisää tiimeistä, jotka pelaavat League of Legendsissä, joka muuten lyhennetään LoL. Kyseessä on graafisesti näyttävä ja vauhdikas toimintapeli, jossa yhdistyvä monet aikaisemmista peleistä tutut elementit: taistelut, kaksintaistelut, vihollisten väijyminen ja niin edelleen. Pelin aloittaminen on helppoa, se vaatii vain pikaisen rekisteröinnin, jossa annat itsellesi oman nimimerkin, joka tulee olemaan jatkossa myös käyttäjätunnuksesi peliin. Lisäksi tarvitaan vain sähköpostin vahvistus ja syntymäaika, sekä tietysti oma henkilökohtainen salasana.

Tiimissä pelattavat pc-pelit ovat tämän hetken uusinta uutta tietokonepelien maailmassa. Mutta edelleen suosittuja ovat myös vanhat FPS-ammuntapelit, sekä tietysti rooli- ja taistelupelit. Monet peleistä ovat myös koko perheelle sopivia, esim. erilaiset sivilisaatio- ja virtuaaliseikkailupelit.