Kolikkopelit lisäävät jännitystä

Nettikasinolle kirjaudutaan eri syistä. Siellä tapetaan aikaa, haetaan viihdettä tai metsästetään kunnon pottia. Pelaajat nauttivat erilaisista pelityypeistä omien mieltymysten mukaan. Onneksi niitä on nykyisin tarjolla kiitettävän monipuolinen määrä.

Keho elää mukana pelissä

Pelin käynnistyminen saa aikaan reaktion myös kehossa. Sen aikana iloitaan, jännitetään ja hermostutaan. Keho ja mieli tekevät kiivasta yhteistyötä, kun pelissä toivotaan parasta ja pyritään hyvään suoritukseen.Ilman fyysistä ponnistusta sydämen pulssi saattaa nousta korkeaksi, ja pelin päättymisen jälkeen olo on kuin kovan urheilusuorituksen suorittaneella. Pelimaailmassa kehoon erittyy myös onnellisuushormonia, kun tiukin pelijännitys purkautuu, ja pelaaja on päässyt maaliin.

Drive: Multiplier Mayhem

Tämän vuoden yksi kiivaimmista uutuuksista slottipelimaailmassa on ehdottomasti Drive, jossa adrenaliini nousee. Peli on hyvin toteutettu, ja erikoistoimintoja on tarjolla runsaasti. Pelissä seikkaillaan kilpa-ajon maailmassa, ja meno on vauhdikasta. Lisätoimintoja satelee niin kiivaassa tahdissa, että pelaajaa alkaa heikottaa. Laita kaasu täysille, sillä vuoden yksi kovimpia autopelejä on tässä.

Creature from the Black Lagoon

Kauhusta innostuvat pelaajat pääsevät taatusti jännityksen tunteeseen 1950-luvulle perustuvan kauhuleffan peliversiossa. Creature from the Black Lagoon on harvinaisen hyvin tehty peli, jossa vanha elokuva on herätetty henkiin nykyteknologian avulla.

Jurassic Park

Steven Spielberg marssitti 1990-luvulla henkiin herätetyt dinosaurukset leffateattereihin. Niistä jalostettiin vuonna 2014 huikean jännä videokolikkopeli, jossa kauhua ja arvostusta herättävät luontokappaleet seikkailevat jälleen. Tämä peli on todellinen seikkailu menneeseen maailmaan,

The Wish Master

Toisille jännitys liittyy enemmän henkimaailman asioihin. The Wish Master vapauttaa lampun hengen, joka toteuttaa toiveita. Hienosti kuvitettu ja toteutettu videoslottipeli vie pelaajan mystiikan maailmaan. Musiikki saa pelaajan karvat nousemaan jo ensimmäisten säkeiden aikana.

Secret Code

Mikä olisikaan parempi jännityskertoimen kasvattaja kuin kunnon seikkailu! Secret Code -videokolikkopelissä on ratkaistavana salainen koodi, jonka taakse kätkeytyy mittaamattomia aarteita. Pelissä mukana seikkailevat lisäksi huppupäiset vartijat ja sotilas.Näiden mielenkiintoisten pelien kanssa on helppo päästä alkuun ja löytää uusia suosikkeja. Niiden kanssa aika ei käy pitkäksi. Lisäksi adrenaliinitason saa varmasti korkealle.